Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Tömeges gázolás egy Critical Mass eseményen Braziliában - videó

  • Állapot: Archív

tömeges, gázolás, Critical Mass, Brazilia, videó, kerékpárFebruár utolsó hétvégéjén egy bankár és 15 éves fia ült abban a VW Golfban, amely pénteken este belehajtott egy braziliai Critical Mass felvonulásba. A Porto Alegrében tartott demonstráción közel 150 résztvevő kerekezett, a soför azonban hátulról belehajtott, és letarolta szinte az egész menetet.

01 márc. 2011 Hozzászólás: Hozzászólás
(0 szavazat)
 

A VW a szemtanúk szerint egy ideig követte a bicikliseket, de aztán a sofőr az egyik kerékpárossal szóváltásba keveredett. Ezután hirtelen nagy gázt adva végiggázolt a bringásokon, akik a tetőn koppanva repültek át kocsin.

15 bicajios sérült meg, ketten nagyon súlyosan.

A közösségi felháborodás azért is vált hataélmassá, mert a hivatalos szervek azzal indokolták a balesetet (és ezzel mentegetve a magas pozicióban lévő banki hivatalnokot), hogy a szerveződés nem volt előre bejelentve. De a kerékpáros közösség szerint ezeknek az eseményeknek pontosan az lenne a célja, hogy a kerékpárt fogadják el közlekedési eszköznek, ne pedig csak egy megtűrt hobbi kelléknek.

Ettől függetlenül a sofőr tettét ez sem menti fel, hiszen számos közlekedési szabályt szegett meg pár pillanat alatt, miközben vszélyztette mások életét.


  

 

 

 

 

 

 

 

A www.terepsport.hu oldal főszerkesztője, koordinátora. A X2S TEAM edzője és versenyzője.

Bemutatkozás duplanyil

Webhely: www.triatlonedzo.hu/

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk