Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Különleges összecsapás várható az XTERRA világbajnokságon

  • Állapot: Archív
Az idei XTERRA világbajnokság már most, az előregisztrációs időszakbann is az eddigi legnagyobb csatát ígéri - elsősorban azért, mert a triatlon, az XTERRA és a MTB világ legjobbjai csapnak össze, amire eddig ilyen méretekben még nem volt példa. Az is eldől, hogy a világon elsőként lesz-e valaki 4-szeres világbajnok - erre Melanie McQuaid és Conrad Stoltz esélyesek.
03 okt. 2009 Hozzászólás: Hozzászólás
(0 szavazat)
 

Lássuk kik lesznek az ellenfeleik október végén, Mauin.

A jelenlegi listán több, mint 70 profi nevezése szerepel, köztök az elmúlt 7 év világbajnokai: Nicolas Lebrun (francia, futásban és kerékpárban nagyon erős, kivállóan oldja meg a váratlan helyzeteket), Eneko Llanos (spanyol triatlon és XTERRA világbajnok, fantasztikus állóképességgel), Ruben Ruzafa (spanyol, MTB profi, olimpikon és a tavalyi év meglepetés győztese Mauin) és természetesen Conrad Stoltz, aki minden számban a legjobbak között van terepen (ő maga is kétszeres triatlon olimpikon).

A versenybe még beleszólhat: Geoff Kabush (kanadai, profi MTB versenyző, világkupa futamgyőztes), Mike Vine (kanadai többszörös XTerra győztes), Brent McMahon (kanadai, triatlon olimpikon, világkupa dobogós), Franky Battelier (francia, többszörös triatlon és XTERRA  világkupa győztes), Michi Weiss (osztrák, MTB profi, Ironman és XTerra versenyek győztese), Nico Pfitzenmaier (német),  Sam Gardner (angol, MTB profi, angol bajnok, XTerra győztes), Josiah Middaugh (amerikai, többszörös amaerika bajnok, terepfutó specialista).

Julie Dibens győzelme 2008-ban

A nőknél az angol olimpikon Julie Dibens részére a sorban 3. világbajnoki cím a kérdés, a kanadai Melanie McQuaid pedig a 4. világbajnoki címét szerezheti meg. Az előzetes vélemények alapján McQuaidnak csak akkor van esélye a győzelemre, ha a kerékpáron egyetlen hibát sem vét, hiszen az angol hölgy percekkel jobban úszik és futásban, ha csak árnyalatnyival is, gyorsabb, azonban a mauii pálya híresen kerékpárgyilkos, amiben viszont a kanadai erdőkben és hegyeken edződött, több profi MTB versenyen helyezett McQuaid van előnyben.

Kihívóik: legnagyobb meglepetés lehet a kanadai Marie-Helene Premont, az athéni olimpia MTB ezüstérmese, aki jelenleg is a világ egyik legjobb montisa. Hasonlóan jó kerékpáros, ugyanakkor sokkal több triatlon tapasztalata van az amerikai Shonny Vanlandinghamnak, aki az amerikai MTB bajnokságon áll rendszeresen a dobogón. Európából Renata Bucher (Svájc, MTB válogatott, több XTERRA világkupa futam győztese) és Carina Wasle (Ausztria, sífutásban, téli triatlonban és XTERRA versenyeken többszörös aranyérmes) jelentik a fenyegetést.

A verseny hagyományaihoz híven idén is meghírdetik a IRONMAN KONA és az XTERRA "Double prize" díjat, amely a mindkét versenyen induló leggyorsabb nőt és férfit illet. Eddig ezt olyan neves sportolók nyerték többek között, mint Peter Reid, Steve Larsen és Eneko Llanos.

A www.terepsport.hu oldal főszerkesztője, koordinátora. A X2S TEAM edzője és versenyzője.

Bemutatkozás duplanyil

Webhely: www.triatlonedzo.hu/

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk