Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Ultratriatlon világbajnokság - svájci győzelem Bonyhádon

  • Állapot: Archív
Ultratriatlon, világbajnokság, Bonyhád, kerékpár, ironman, futás, úszásSvájci győzelem született az ultratriatlon világbajnokságon. A célba ugyan elsőként a német Dirk Rolirad érkezett be, de ő az első futamban indult pénteken 9 órakor. Összideje 22:11:31, a 7,6 km úszásból, 360 km kerékpározásból, és 84,4 km futásból álló penzumot szombaton reggel 7 óra után fejezte be a sportoló.
28 jún. 2010 Hozzászólás: Hozzászólás
(0 szavazat)
 


A második futam leggyorsabb sportolója, Adrian Brennwald 4 órával később, a második futamban rajtolt, de összideje jobbnak bizonyult: 21:28:48 óra alatt ért célba. A bronzérmet a német Armin Hohenadler szerezte meg. Valamennyi versenyző nagyon dicsérte a bonyhádi közönséget, hogy sokat segített a VB során számukra a lelkes közönség éjjel-nappali folyamatos szurkolása.

A versenyt tizenegyen adták fel: Yves Beauchamp, Michael Kreis, Véghelyi Árpád, Breuer-Orbán Károly, Sarka Kolbova, Fabrizio Botanica, Luca Della Moretta, Vincenzo Catalano, Andreas Karall, Noulin Johan, Suraya Oliver.

Az elmúlt hónapok folyamán több mint hetvenen adták le előnevezésüket a Tolna megyei VB-re, végül a rajtnál 11 ország 51 versenyzője sorakozott fel. Rajtuk kívül Szőnyi Ferenc is teljesítette a távot, de versenyen kívül indult, mert előzetesen nem tudta, hazaér-e a Race Across American versenyről, ahol a megelőző napokban 4800 km-t kerékpározott. Egy háromfős csapat is teljesítette a dupla ironman-t Bonyhádon.

A világbajnokságon a média több képviselője is részt vett: többek között az RTL Klub, a Duna TV, a Magyar Televízió Pécsi Körzeti Stúdiója, a Tolnatáj TV, a TV8, a Fortuna Rádió, a Tamási Rádió, vagy épp a Tolnai Népújság képviseletében.

A magyar bajnokokat hétfőn Budapesten várják interjúra: Malatinszky Zsófiát a Duna TV, Török-Ilyés Lászlót az RTL Klub stúdiójában várják hétfőn délelőtt, hogy beszéljenek a nézőknek a világbajnokságról, a lelkes bonyhádi nézőkről, vagy épp a felkészülésükről és a további terveikről.

Eredmények, fotók

 

A www.terepsport.hu oldal főszerkesztője, koordinátora. A X2S TEAM edzője és versenyzője.

Bemutatkozás duplanyil

Webhely: www.triatlonedzo.hu/

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk