Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Michael Weiss nyerte a Superseal triatlon versenyt

  • Állapot: Archív

Michael Weiss, Superseal, triatlon, Ironman, xterra, MTBAz osztrák Michael Weiss győzelme azért különösebben érdekes, mert hosszútávú (Ironman, 70.3) versenyző létére hatalmas fölénnyel nyert egy olimpiai távú triatlon verenyen, a 4. Superseal Triathlonon, Kaliforniában. Weiss további érdekessége, hogy MTB és XTERRA versenyzőként is kimagasló teljesítményt tudott nyújtani a világ legjobbjai között is.

03 ápr. 2011 Hozzászólás: Hozzászólás
(0 szavazat)
 

Weiss a tavalyi győzelmét is meg akarta védeni, ezért óriási lendülettel kezdett, alig 1 perc hátránnyal az élboly mögött. Ez egy bolyozós versenyen óriási különbség, de itt nem volt bolyozás - ahogyan a triatlon hőskorában sem. 

Weiss a 40 km-es távot 52 perc alatt tekerte, közel 5 perccel gyorsabban, mint üldözői! A futásra is tudott tartalékolni így 1:50:33 idővel ért célba. A második Adam Zucco ideje 1:57:13.

Weiss további triatlonokra is készül, minden távon. "Fizikailag és mentálisan is nagyon jó erőben érzem magamat, a 2011-es évet nagyon szeretném sikeresen végig versenyezni."

A www.terepsport.hu oldal főszerkesztője, koordinátora. A X2S TEAM edzője és versenyzője.

Bemutatkozás duplanyil

Webhely: www.triatlonedzo.hu/

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk