Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. április 17. Szerda  Ma Rudolf és Kiara napja van.  

Kovács Zsófi 12. helyen a mooloolobai triatlon világkupa futamon

  • Állapot: Archív

Kovács Zsófi, ,moolooloba, triatlon, világkupa, futam, ITUAz ausztráliai Mooloolabában szezonnyitó triatlon világkupát rendeztek, ahol részt vett Kovács Zsófia, a gyöngyösi Gyötri Triatlon Klub versenyzője is. Ahhoz képest, hogy az idény első versenye volt, nagyon erős mezőny gyűlt össze rajtlistán.

28 márc. 2011 Hozzászólás: Hozzászólás
(0 szavazat)
 

A vasárnapi női versenyre az időjárás sem fogadta kegyeibe a hölgyeket. Az amúgy sem könnyű pálya mellett a háborgó tenger, viharos szél és eső nehezítette a versenyzők dolgát.

Ez is szerepet játszott abban, hogy az elrajtolt 66 versenyzőből csak 40 ért célba. Köztük Kovács Zsófi is, aki az előkelő 12. helyen végzett. Zsófi a verseny után így nyilatkozott:

"Nagyon örülök ennek az eredménynek, mert nehéz körülmények között, egy nagyon kemény mezőnyben tudtam a 12. lenni. Az úszásom jól sikerült, a hatalmas hullámokból kijövet, a 3. nagy, 20 fős bolyban sikerült megragadnom a kerékpáron. A kerékpáros pálya nem volt könnyű, de a vihar még nehezebbé tette. Szerencsére a futásra maradt még erőm és a bolyomból sok embert lefutottam. Ezzel a helyezéssel újabb értékes olimpiai kvalifikációs pontokat gyűjtöttem és jelentősen javítottam világranglista helyezésemen is."

A www.terepsport.hu oldal főszerkesztője, koordinátora. A X2S TEAM edzője és versenyzője.

Bemutatkozás duplanyil

Webhely: www.triatlonedzo.hu/

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk