Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
 Multisport / 94123 Nézetek

Egy különleges amerikai triatlonista filmje, önvallomása:

"I am an athlete.  I am a husband.  I am a proud father of four daughters and a son.  I compete in endurance races and Ironman Triathlons.  Currently I hold two world record in 70.3 and 140.6 triathlon racing.  I am not satisfied.  What's next?  The seemingly Impossible….. 50 Ironman courses, 50 consecutive days, through all 50 States."

"Sportoló vagyok. Férj. Büszka apja négy lánynak és egy fiúnak. Ironman triatlon versenyző vagyok. Jelenleg két világrekordot tartok az Ironman és az Ironman 70.3 távokon. Nem vagyok készen, nem vagyok elégedett. Mi jöhet még? Elsőre lehetetlennek tűnik... 50 Ironman, 50 egymásutáni nap alatt, az USA 50 államában."

“You can’t do 22 half ironman 70.3 races in 30 weeks!”

YES I CAN, and I DID!!  (Guinness World Record)

Weboldal

https://www.ironcowboy.co/#home

 

Kapcsolódó videók

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk