Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. április 18. Csütörtök  Ma Andrea és Ilma napja van.  

Teszt - Suunto Ambit3 Sport Blue HR verseny közben

Karafa Balázs kerékpáros és lelkes terepsportoló - aki többek között a 24 órás Indoor MTB világbajnokság váltó aranyérmét is a vitrinben tudhatja -, a Brutálfutáson vette át az új Suunto Ambit3 Sport Blue HR óráját.

Az szerkezet nem is kerülhetett volna jobb kezekbe, vagyis kezekre, sőt bringára, hiszen azonnal élesben tesztelte a Mátra maratonon, ahol párja Poór Brigitta magyar bajnoki címet szerzett.

Balázs első tapasztalatai az új fejlesztésekről.

05 szept. 2014 Hozzászólás: Hozzászólás  

 

Az órámnak hatalmas sikere volt, célba érésem után kb. 20-an jöttek oda hozzánk érdeklődni! Tök jó volt! (azaz az óra látványos, sportos és különleges - a szerkesztő)

Első tapasztalat pár szóban: bringázni, főleg kisebb csuklóval rendelkező egyéneknek abszolút ajánlott a tartókonzol! ;)

Az óra nagyon pontos, amit észrevettem egyből, hogy gyorsabban találja meg a GPS jelet mint Brigi Ambit 2-je!

A most megjelent mobil applikációval vált teljessé az óra! Egyszerűen fantasztikus! Nagyon praktikusnak tartom, hogy nem igényel számítógépet az adatok feltöltése, a telefonnal bluetooth-on kommunikál, és amint lezárunk egy edzést, automatikusan feltölti azt!

suunto-ambit3-technical

Szintén nagyon praktikus bringásoknak főleg, hogy míg a hátsó zsebben hordjuk a telefonunk edzés közben, ugye a menetszél miatt, nem mindig halljuk ha hívnak! Ezt az óra most megoldja, hiszen kijelzi a hívást, a hívót magát!

Ha SMS-t kapunk, azt is kijelzi, tartalmának az első pár sorával! Ugyanez igaz pl. az email-ek esetében is! Ez egy nagyon hasznos dolog lehet minden sportoló számára!

A Suunto movie pedig csak hab a tortán!! ;)

Üdv, Balázs

 SUUNTO AMBIT 3 bemutató cikk: Az új SUUNTO csúcsmodell triatlon fejlesztésekkel, a SUUNTO Ambit 3  

 

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk