Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. április 18. Csütörtök  Ma Andrea és Ilma napja van.  

Magyar győzelem Erdélyben, a terepduatlon Balkán bajnokságon Kiemelt

  • Állapot: Archív

A hétvégén rendezték meg első alkalommal az Európai Triatlon Szövetség regionális kupafutamát, a Balkán bajnokságot. A versenyen Gyurkó Péter a felnőtt mezőnyben szerezte meg a győzelmet, Mester Bálint az elit kategóriában dobogójának harmadik fokára állhatott. Mindketten a X2S Superior TEAM versenyzői.

A Marosvásárhelyen megrendezésre került versenyen több száz triatlonista állt rajhoz, elsősorban a Balkán országok sportolói.

Hazánkat Mester Bálint (többszörös magyar bajnok), Gyurkó Péter és Váraljai Vázsony képviselték. A pálya az előzetes értékelések szerint, nehéz, gyors, de nem technikás minősítést kapott.

11 máj. 2015 Hozzászólás: Hozzászólás  
Gyurkó, Klósz Péter , Mester, Váraljai Gyurkó, Klósz Péter , Mester, Váraljai Román Triatlon Szövetség

Versenyzőink az rajt pillanatától kezdve az élmezőnyben haladtak. Az esélyes román Ciprian Balanescu nem hagyott kétséget afelől, hogy győzni akar, minden számban óriási erővel versenyzett. A dobogós helyeken több alkalommal is változott a helyzet, Báling végül nagyszerű futással szerezte meg a bronzérmet, szorosan a nyomában Vázsonnyal.

A felnőtt mezőnyben Gyurkó Péter, aki kifejezetten az ultratávok specialistája, kiváló taktikai érzékkel iskolázta le a mezőnyt.

Az abszolút női győzelmet a román Koncz Mónika szerezte meg.

Versenyzőink visszajelzései alapján egy kiválóan megszervezett és lebonyolított eseményen vehettek részt, amelyben a X2S Superior TEAM mellett a Magyar Triatlon Szövetség és a Román Triatlon Szövetség segítette őket.

Az év folyamán a magyar tereptriatlon csapat több külföldi megmérettetésen vesz részt.

Eredmények

Fotó: ETU, Román Triatlon Szövetség, X2S TEAM

Utoljára frissítve: hétfő, 11 május 2015 13:36

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk