Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. április 19. Péntek  Ma Emma napja van.  

Momentum Health CC verseny – 3. állomás

  • Állapot: Archív
Momentum Health, CC, OX, verseny, erdélyi, x2s, mtbErdélyi Eszter folyamatosan versenyez az afrikai kontinensen, de nem is titok, hogy az európai és magyar MTB versenyekre készül, amelyek kedvéért tavasszal hazautazik. A hétvégén ismét egy OX győzelmet szerzett egy technikás, gyors pályán. Eszter beszámolójának részletei.

 

15 márc. 2010 Hozzászólás: Hozzászólás
(0 szavazat)
 

Mivel ez nem egy hangsúlyos verseny ezért egy hétvégi programot csináltunk belőle a lányokkal. Pénteken boros, sajtos estét tartottunk....

A verseny nagyon egyedülálló volt a pályájával... szinte teljesen sík volt, kisebb kaptatókkal és rengeteg fordulóval. Nagyon technikás a szoros kanyarokkal, gyökerekkel és sárral.

Az első köröm teljesen sokkoló volt... annyi hibát követtem el, hogy csak nevettem magamon (ez meg is lepett). Candice (junior világbajnoki 3. helyezett) le is hagyott az első körben... aztán szépen felkapaszkodtam és együtt köröztünk a 4km-es pályán.

Mivel 8 kört kellett teljesíteni, nem annyira kapkodtam el a dolgokat és csak az 5-ik körben álltam az élre... nem volt egyszerű az utolsó 4 kört végig nyomni... pihenni sehol sem lehetett, inni is csak a technikai zónában... azt hittem lefordulok a bringáról. 20 másodperccel hamarabb értem be, mint Candice, ami nekem bőven elég volt a mai napra...

Már csak egy verseny és megyek haza... nagyon várom már... remélem a Balassagyarmati pálya izgalmas lesz....

Momentum Health, CC, OX, verseny, erdélyi, x2s, mtb

A balassagyarmari verseny előtt a X2S-KONA TEAM edzőtábort tart a verseny helyszínén, amelyen talán Eszter is már részt tud venni.

Eszter blogja

 

A www.terepsport.hu oldal főszerkesztője, koordinátora. A X2S TEAM edzője és versenyzője.

Bemutatkozás duplanyil

Webhely: www.triatlonedzo.hu/

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk