Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Great Ethiopian Run

  • Állapot: Archív
Great RunGreat RunA Nagy Etióp Futás néven ismert versenyen szinte az egész ország elindult, ünnepelve így a szegény és kihívásokkal küszködő Etiópia egyetlen olyan vonatkozását, melyben világelsőnek számítanak. A versenyen az ország élversenyzői és bajnokai, edzői is mind megjelentek.
01 dec. 2007 Hozzászólás: Hozzászólás
(0 szavazat)
 

 

A New York City Marathon versenyigazgatója Mary Wittenberg is jelen volt, hogy teljesítse a nők 10 kilométeres versenyét, ahol 50 perc 24 másodperces eredménnyel ért célba. Utána lelkendezve beszélt arról, hogy "Ez a világ legjobb 10 kilométeres versenye! Erről az egész világnak tudnia kell! Hihetetlen és lenyűgöző, amit itt láthat és tapasztalhat az ember! A közönség fantasztikus volt, végig bíztattak bennünket, éppen úgy, mint a velem együtt futó társaim is, végig az egész távon szurkoltak nekem!"

A korábbi 5.000 méteresvilágcsúcstartó Dave Moorcroft, aki szintén résztvevője volt a versenynek, hasonló módon el volt ragadtatva a rendezvénytől. "Csodálatos érzés volt itt futni, nem is reméltem volna, hogy ennyire jó hangulatú versenyen is indulhatok majd életemben. Nagyszerűen éreztem magam, remek futás volt!" - számolt be a versenyt követően, ahol 49 perc, 54 másodperces idővel futott át a célvonalon. A skót atlétikai szövetség vezetője, aki a verseny szervezésében is részt vett úgy vélte, hogy ez a futás egyike azoknak, ahol kötelező résztvenni.
"Már harmadik alkalommal van szerencsém itt lenni a versenyen, de bátran kijelenthetem, hogy a Meskel téri rajtnál látottakhoz foghatót még nem tapasztaltam itt eddig soha! A verseny egy teljesen új szintre emelkedett, úgy az indulók számát, mint a rendezés profizmusát tekintve!" Hivatalosan több mint 30.000 futót regisztráltak, és további 3.000 nem hivatalos futó teljesítette a távokat.

 

[ GREAT RUN

A www.terepsport.hu oldal főszerkesztője, koordinátora. A X2S TEAM edzője és versenyzője.

Bemutatkozás duplanyil

Webhely: www.triatlonedzo.hu/

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk