Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. június 14. Péntek  Ma Vazul és Herta napja van.  

Atlétika: Mezeifutó Európa-bajnokság

  • Állapot: Archív
Atlétika, mezei, futásHarminc ország 428 futója nevezett a az idei Mezeifutó Európa-bajnokságra. A sáros talajon lebonyolított dublini idényzárón" a versenyszámok többségében szoros küzdelem után dőlt el a dobogós helyezések sorsa. Nyolc nemzet atlétái osztoztak az első helyeken, legtöbbet: hármat a britek nyertek.
15 dec. 2009 Hozzászólás: Hozzászólás
(0 szavazat)
 

 

A magyar atlétika a felnőtt férfiak mezőnyében volt érdekelt Bene Barna révén, aki a közel 10 km-es távon a mezőny harmadik harmadában ért célba. "Sajnos balszerencsésen alakult a versenyem." - mondta az 57. helyen célba ért futó. - "Az első kétszáz méterben volt egy bukás és ott kaptam egy komoly rúgást a hajlítómba. Ez egy megtorpanást is jelentett és utána nem tudtam úgy futni, ahogy akartam, mert nagyon fájt a lábam. Ráadásul az első kör után mindkét oldalon erős szúrásom is volt, ami nem múlt el. Próbáltam feljebb menni, de egy légüres tér volt előttem. A jobb hajlítóm eléggé oda van, mintha meg lenne húzódva. Nem kellett volna ez a pechszéria, de ez másokkal is megesett itt. Készülök tovább keményen."

A versenyt a tavaly hetedik spanyol Alemayehu Bezabeh nyerte, mögötte két kiváló atléta ért célba: a fedett pályás Európa bajnok brit Mo Farah és az eddig nyolc nyolc mezei EB-n győztes ukrán Szerhij Lebid. A nőknél a 11 hónapnyi kihagyás után csak novemberben újra edzésbe állt 35 éves brit Hayley Yelling nyerte, mögötte a dobogóra spanyol Rosa María Morató és a holland Adriënne Herzog futott fel.

Eredménylista

Forrás: www.telesport.hu

A www.terepsport.hu oldal főszerkesztője, koordinátora. A X2S TEAM edzője és versenyzője.

Bemutatkozás duplanyil

Webhely: www.triatlonedzo.hu/

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk