Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Csomor és Brassay duatlon sikere

  • Állapot: Archív
Csomor és VansteelantCsomor és VansteelantA Powerman sorozat idei egyik legnehezebb versenyén Csomor Erika és Brassay Réka is dobogóra állhatott a profi mezőnyben - ezzel újabb bizonyítékot szolgáltatva arra, hogy a multisportokban a magyar versenyzők a világ élvonalának meghatározó személyiségei.
16 nov. 2007 Hozzászólás: Hozzászólás
(0 szavazat)
 

 

A verseny ideálisnak mondható időben kezdődött, ha nem számítjuk, hogy már kora délelőtt 35 fok volt a hőmérséklet, ami tovább emelkedett. És nagyon magas  volt a páratartalom is...

A futás és a kerékpár is keresztülhaladt a Perbandaran Stadion környékén, ezzel nagyszámú nézőt csábított a profik és az amatőrök versenyére, ahol Erika és az angol Michelle Parsons sokáig fej fej mellett haladtak, de hiába volt az angolnak erősebb a kerékpáros részideje, a végén túlságosan sok előnyt akart szerezni és ezzel Erika kezébe adta a kezdeményezést  - amit világbajnokunk nem is hagyott ki, és egy csodálatos futással megszerezte az amúgy különösen nehéz verseny első helyezését.

A férfiaknál Joerie  Vansteelant végig kezdeményező helyzetben tartotta magát, az első futásnál még a kenyai duatlon világbajnokkal futott együtt, majd kerékpáron leszakította üldözőit - "ez a táv kicsit rövid volt, így kénytelen voltam már az elején ellépni a mezőnytől" nyilatkozta Joerie a verseny után.

A rövid táv 64 km volt, amit 1:27:50 alatt teljesített - ami igencsak a 40-es átlag feletti sebességet jelent, 11 km nagyon kemény futás után! Ezzel 4 perces előnnyel kezdhette el a futást, amin tovább növelte előnyét.

 

Férfiak 

1 Joerie Vansteelant Belgium 1 2:39:49

2 Armand Van der Smissen Netherlands 5 2:45:14

3 Luke Dragstra Canada 8 2:45:49

 

Nők

1 Erika Csomor Hungary 340 3:07:39

2 Michelle Parsons United Kingdom 341 3:09:09

3 Reka Brassay Hungary 342 3:11:31

 

[ Powerman ]

 

A www.terepsport.hu oldal főszerkesztője, koordinátora. A X2S TEAM edzője és versenyzője.

Bemutatkozás duplanyil

Webhely: www.triatlonedzo.hu/

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk