Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Orfű duatlon OB - Forró és Csortos rövidtávú duatlon bajnok

  • Állapot: Archív

Orfű, duatlon, OB, rövidtávú, bajnokAz ország talán legnehezebb és egyik legszebb környezetű versenypályája fogadta vasárnap a rövid távú duatlon OB résztvevőit. A korán érkezők még meglehetősen fáztak – a helyszínen éjszakázók gépkocsijának üvegei be is fagytak – azonban a verseny kezdetére napsütés és kellemes valamint a medvehagyma hamisítatlan illata fogadta a szép számú résztvevőket.

19 ápr. 2011 Hozzászólás: Hozzászólás
(1 szavazat)
 

A lányoknál Forró Zsófia, a Kaposvári AC versenyzője rajt-cél győzelmet aratott, a második, harmadik helyért annál nagyobb küzdelem zajlott, végül dr. Harsányi Zsuzsa szerezte meg az ezüst, Varga Renáta pedig a bronzérmet.

A fiúknál Csortos, Kiss és Bartos teljesítette leggyorsabban a 8 km-es futótávot, amely változatos, számos emelkedővel tarkított pályán került kijelölésre. A 4 körös, nagyon nehéz, 40 km-es kerékpárpálya elsősorban az amatőröket nagyon nehéz feladat elé állította.

A kerékpártávot a leggyorsabban Kiskó Gábor teljesítette, de mivel nincs érvényes versenyengedélye, az ő eredménye az OB-ba nem kerül beszámításba. Csortossal szinte együtt kezdték meg a futást, azonban a zárófutást Csortos Imre, az Uniqa Team Újbuda versenyzője meggyőző előnnyel fejezte be, amely a szezon első OB címét eredményezte számára.

Az ezüstérmet Kis Gyula, a bronzot a senior, hosszútávú specialista Ács Péter fejezte be. A még junior korú Czigány András a 4. helyen ért célba, ami egyúttal a junior bajnoki címet is jelentette számára. A nők senior abszolút versenyében legjobban Rácz Adél teljesített. Junior lányoknál Horváth Rita szerezte meg az aranyérmet.

A részletes eredmények szövetségünk honlapján megtalálhatóak.

A www.terepsport.hu oldal főszerkesztője, koordinátora. A X2S TEAM edzője és versenyzője.

Bemutatkozás duplanyil

Webhely: www.triatlonedzo.hu/

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk