Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

9.Metrinvest mérlegtechnika citycross, Kőszeg (+videó)

  • Állapot: Aktuális

Minden adott volt ,hogy a 9. CityCross több eddigi rekordot is felülmúljon de az időjárás közbeszólt. Az első kőszegi CityCross-on szerettük volna bemutatni ezt a sportágat a széles közönségnek ezért a terepkerékpárosokat behoztuk a közvetlen belvárosba aminek fogadtatása megalapozta a folytatást.

22 szept. 2017 Hozzászólás: Hozzászólás  
A "Nyugat réme" is a pályán borzolta a kedélyeket... A "Nyugat réme" is a pályán borzolta a kedélyeket... Foto: CityCross

A 9.versenyre már messze nem a bemutatásról szólt ez az 1 órás futam hanem a sportág határait mutattuk be a sikátorokkal, lépcsőkkel, ugratókkal tűzdelt rendkívül technikás pálya nyomvonalon vezetett körön.

Az eddigi legtöbb előnevezőből maradt a kőkemény 38 fő akik nekivágtak az 1 órás harcnak az elemekkel és Kőszeg belvárosában vezető az esőtől csúszóssá vált többnyire macskakővel burkolt pályájának.

Idén egy kerékpárhoz futós „Le Mans”rajtot vezettünk be ami már az elején megadta a hangulatot egy „jóleső” tekeréshez.

A cikk folytatódik a hirdetés után...

Prájczer Péter rögtön esélyeshez méltóan át is vette a vezetést a rajtnál és nem is engedte ki a kezéből egészen addig míg a technika ördöge meg nem találta a „Gyilokjáróban”.Az így megszerzett defekt után a továbbiakban futólépésben közlekedve visszaesett a 12. helyre így a mögötte érkező üldöző fiatal Zoboki Pedroból hirtelen éllovas lett.Nem is engedett alább ,mögötte a rutinos vén rókák jöttek ,Ziskó Balázs és Speciár Viktor csatáját egy esés döntötte el előbbi javára végül így Viktornak meg kellett elégednie a 3. hellyel.

citycross koszeg 2017 1

Lányoknál minden szakágban kiemelkedően teljesítő Bokros Csenge Anna ezt a próbatételt is behúzta Tóth Almási Borbála és Pénzes Erzsébet előtt.

Az idei főtámogatónknak, kiállítóinknak és a szombati gyerek Minicitycrossnak köszönhetően egy jóval színvonalasabb versenyt láthattak a nézők,ezért külön köszönet Takács Péternek a Metrinwest Mérlegtechnika KFT ügyvezetőjének és kerékpár fanatikusnak.

Jövőre a 10. versenyre már most tervezzük az izgalmak fokozását, hogy 1 év múlva ismét meg legyenek elégedve mind a versenyzők ,mind a nézők egy szép napos szeptemberi vasárnapon.

citycross koszeg 2017 2

Fotók

Google Drive

Facebook

Forrás: CityCross Kőszeg

Utoljára frissítve: vasárnap, 24 szeptember 2017 10:52

Média

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk