Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Pap Eszter és Tarnai László nyerte a sprinttávú triatlon OB-t

  • Állapot: Archív
A férfiaknál Tarnai László, míg a nőknél Pap Eszter nyerte szombaton a 750 m úszásból, 20 km kerékpározásból és 5 km futásból álló sprinttávú triatlon országos bajnokságot, melyet Baján rendeztek.

Versenyzésre tökéletesen alkalmas időben rendezték meg a Tigra Triatlon Magyar Nagydíj bajai fordulóját. Nem árt ezzel kezdeni a bajai beszámolót, hiszen - mint ismeretes - tavaly az árvíz miatt maradt el a bajai triatlonverseny.

Ebben az évben megkegyelmezett a Duna, így június 21-én, szombaton délután 3 órakor a nők, majd 17 órakor a férfiak rajtoltak a Mogyi Triatlon versenyen. A nőknél hat versenyző szerzett előnyt a 750 méteres úszás során, majd közülük öten tekerték végig az élbolyban a kerékpározás 21 kilométeres távját.

23 jún. 2014 Hozzászólás: Hozzászólás  

 

Amikor a versenyzők nekivágtak az utolsó versenyszámnak, azaz az 5 km futásnak, s a már több triatlonversenyt is végigszurkoló nézők azt látták, hogy Pap Eszter az elsők között fut ki a depóból, máris hangosan megtippelték a győztest. Nem tévedtek, Pap Eszter (Uniqa Újbuda SE) érkezett elsőként célba. A tiszaújvárosi Zelovics Dóra nyerte az ezüstérmet, míg a bronzérmet a házigazda Mogyi SE versenyzője, Mester Dóra érdemelte ki.

Mint várható volt, ádáz küzdelmet hozott a férfiak futama. Az úszásnál három tiszaújvárosi triatlonistának sikerült előnyt szereznie, ám a kerékpározás során nagyon sokan (még a 4. bolyból is) felzárkóztak az élmezőnybe, így a futásra maradt a végső döntés. Az aranyérmet és a Magyar Nagydíj bajai futamát a szegedi Titán TC sportolója, Tarnai László nyerte meg. Másodikként Balogh Bence (TVK-Mali) érkezett meg a célba, Anheuer Kristóf (Uniqa Újbuda SE) lett a harmadik, míg a 4. helyen Bajai Péter (Mogyi SE) végzett.

Tigra Triatlon Magyar Nagydíj Baja - eredmények:

Férfiak:

1. Tarnai László (Titán TC) 1:00:41 óra

2. Balogh Bence (TVK Mali TK) 1:00:55

3. Anheuer Kristóf (UNIQA Team Újbuda) 1:01:04

Nők:

1. Pap Eszter (Agria KTK) 1:09:43 óra

2. Zelovics Dóra (TVK Mali TK) 1:10:31

3. Mester Dóra (Mogyi SE Baja-Pécs) 1:10:42

  Forrás: triatlon.hu 

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk