Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

A rió paralimpián induló Boronkay Péter győztes befutója az Ironman 70.3 Budapest versenyen Kiemelt

  • Állapot: Aktuális

Boronkay Péter többszörös triatlon világbajnok hamarosan rajthoz áll az első paralimpiai triatlon versenyen Rióban. Előtte még az Ironman 70.3 Budapest versenyen győzelemhez segítette „Budapest 2024” nevű váltót, fantasztikus félmaratont futva a forró budai betonon.

31 júl. 2016 Hozzászólás: Hozzászólás  
Boronka Péter az Ironman 70.3 Budapest versenyen Boronka Péter az Ironman 70.3 Budapest versenyen Foto. marketingfree.eu

Péterre (Dr Bátorfi AKTK-Mercedes Benz KMSE) a felkészülési időszak végén még egy magaslati edzőtábor vár, előtte a budapesti olimpiai küldetés részeként vállalta a váltóban a futó szerepét. Az erős mezőnyben 24 váltó között Péter 4:35 mp hátránnyal indult a 3. helyen a futásra.

Az olimpiai felkészülés miatt eleinte visszafogott tempóban kezdett, de ennek ellenére közeledett az elsőhöz. Így a futás második felén hozzá méltó módon óriási hosszú hajrába kezdett és végül 1:02 mp előnnyel hozta be első helyre a csapatot.

A cikk folytatódik a hirdetés után...

„Meleg is volt, meg nem is volt arról szó, hogy nyerni kellene. De amikor közben bemondták, hogy jól állunk és közeledek az elsőhöz, akkor nem bírtam magammal és begyújtottam a rakétákat. Életem legjobb félmaratoni eredményét futottam meg. Ez most nagyon erős motiváció számomra.”

A "Budapest 2024" váltó tagjai

úszás – Tóth Tamás (triatlon, Rió), Papp Tamás (jumior triatlon, válogatott), Boronkay Péter (paratriatlon, Rió).

A "Budapest 2024" váltó eredménye

4:14 (úszás: 24:04, kerékpár: 2:22, futás: 1:25).

Péter hamarosan indul az edzőtáborba, és őt ismerve biztosak lehetünk abban, hogy az eddigi formáját megjavítva még jobb erőben lesz a szeptemberi rajtnál.

Forrás: Forrás: Tóth Viktor – www.terepsport.hu | Fotó: www.marketingfree.eu 

Edzések, edzéstervek: www.triatlonedzo.hu | Edzés cégeknek: www.cegedzes.hu

Utoljára frissítve: vasárnap, 31 július 2016 21:30

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk