Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Edge Tactical Dragon Fire szemüveg

frissítve

A Dragon Fire sorozat az Edge Tactical Safety Eyewear ballisztikusan bevizsgált, hármas karcmentes bevonattal ellátott, különleges körülmények közé tervezett szemüvegei.

Két típust teszteltünk: a vörös "Tiger Eye" és a színezett G-15 polikarbonát lencsével gyártottakat. Mindkettő "military standard" minősítésű. A tesztelést futás, túra, bushcraft, kerékpár, triatlon és hétköznapi használat mellett végeztük.

19 jún. 2020 Hozzászólás: Hozzászólás  

Beszerzés

militariatrend.hu

tacticalstore.hu

További információ

https://tactical.edgeeyewear.com/

Az Edge Eyewear elkötelezett a szembiztonság maximalizálása mellett. Ez a komoly felelősség szigorú tesztelést igényel a legmagasabb nemzeti szabványoknak való megfelelés biztosítása érdekében. Minden Edge szemüveget a legkeményebb teszteknek vetnek alá – mert a kemény tesztek kemény szemüveget hoznak létre. Ha olyan értékes dolgokról van szó, mint a látás, nem gyártanánk kevesebbet, mint a legjobbat.

Az Edge Eyewear volt az első olyan vállalat, amely sikeresen gyártott ANSI-kompatibilis polarizált biztonsági lencséket. A polarizált lencsék előállításának két módszere létezik. Az egyik módszer, az úgynevezett "hőformázás" vagy "hőbélyegzés", még soha nem állított elő olyan polarizált filmlencséket, amelyek elég erősek vagy vastagok ahhoz, hogy kibírják az ANSI Z87+ és MCEPS szabványok által megkövetelt intenzív ütési teszteket. Az Edge Eyewear által kifejlesztett polikarbonát fröccsöntött lencsék ionizált kristályokat tartalmaznak, amelyek a polarizált fóliához hasonló módon szűrik a fényt, ugyanakkor elég vastagok maradnak ahhoz, hogy ellenálljanak az ANSI Z87+ és a Military MCEPS szabványok által megkövetelt intenzív ütési szabványoknak.

Az összes Edge szemüveget független COLTS laboratóriumban tesztelték, hogy megfeleljenek a következőknek:

  • ANSI Z87.1+2010
  • Katonai ballisztikus MCEPS GL-PD 10-12

VAPOR SHIELD Anti-Fog G-15 objektív: Kiváló objektív különféle fényes körülményekhez. Mint minden Edge Eyewear, a GH-15 lencse 99,9%-os védelmet nyújt az UVA/UVB/UVC sugarak ellen. A teljes fénymennyiség 15%-a halad át ezen a lencsén.

  • G-15: Az Egyesült Államok légiereje az 1950-es években fejlesztette ki ezt a speciális technológiát a repülőlencsékben való használatra. A fényspektrummal végzett kiterjedt kísérletek során azt találták, hogy a zöld és sárga fény áteresztése 550 nanométernél maximalizálható (ez a két szín, amelyet az emberi szem a legjobban érzékel). Az eredmény egy semleges és élethű perspektíva, amely észrevehető hűsítő érzést eredményez a szem számára. Az Edge Eyewear az első olyan cég, amely biztonsági besorolású G-15 objektívet kínál.

A MIL-PRF-32432 amerikai ballisztikai szabvány szerinti ballisztikai védelemmel ellátott

A kínált termék megfelel az Európai Unióban történő forgalmazáshoz szükséges normáknak és szabványoknak.

Amellett, hogy megfelel az EN 166 európai szabványnak, ezt a terméket a MIL-PRF-32432 ballisztikus szemüveg szabvány szerint is tesztelték. Ez egy szigorú szabvány, amely meghaladja az EN 166 B kategóriás szilárdsági követelményeket . A termék MIL-PRF-32432 szabványnak való megfelelésére vonatkozó néhány teszt egyike egy 0,15 hüvelykes (3,8 mm, súly 0,376 g) acélszilánk ütközése 650 FPS (láb per másodperc) sebességgel. azaz kb 200 m/s. A termék paraméterei és jóváhagyásai biztonságos választássá teszik.

Bár a szemüveg megfelel a jelenlegi szabványoknak, nem elnyűhetetlen. Ne feledd, hogy a szemed védelme attól függ, hogy a szemüveg megfelelően illeszkedik-e az arc formájához, és milyen szabályokat fogadnak el a résztvevők az airsoft játékok során (pl. megengedett torkolati sebesség, minimális lövési távolság), ami az eladó hatáskörén kívül esik.

Emlékeztetünk arra, hogy ez a termék, mint védőelem, a védőintézkedés normál elhasználódása során megsérülhet. Ha a szemüvege/szemüvege megsérült, karcolások, deformációk vannak rajta, vagy kétségei vannak a biztonságukat illetően – ne használd veszélyes helyzetekben!

Melyek a szemvédelmi előírások?

protection levels 5 eyes eng 

Utoljára frissítve: szerda, 18 október 2023 11:10

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk