Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. március 28. Csütörtök  Ma Gedeon, Johanna és Hanna napja van.  

IV. Bánki X2S Team Terepfesztivál 2016. - tereptriatlon és kaland (+videó) Kiemelt

Újabb állomáshoz érkezett a magyar terepsport - negyedik alkalommal kerül megrendezésre a bánki terepfesztivál júniusban, az egri tereptriatlon a 25. jubileumi versennyel jelentkezik augusztusban (egyben az Országos Bajnokság is), szeptemberben pedig 10. alkalommal állhatnak rajthoz a terepduatlon szerelmesei (ezúttal ismét a Kamaraerdőben).

01 márc. 2016 Hozzászólás: Hozzászólás  

A X2S TEAM ismét megrendezi a bánki tereptriatlon versenyt, amely ezúttal nem OB lesz (a szervezők nem is pályáztak rá, mert ők maguk is örömmel vesznek részt a 25. egri tereptriatlon Országos Bajnokságon), de számos újdonsággal várja a versenyzőket.

A gyerekeknek 3 távon lesz lehetőségük indulni, a legkisebbektől kezdve a nagyobbakig. A vállalkozó kedvűek a felnőtt Lite vagy 14 éves kor felett akár a nemzetközi szintű X2S távon is rajthoz állhatnak. 

A váltó indulási lehetőséget is érdemes megnézni, hiszen több lehetőséget is biztosítanak a szervezők, hogy minél többen kipróbálhassák a tereptriatlont. 

Szervezz 3 fős csapatot! Ha hiányzik az úszó, akkor "kölcsönözzél" az verseny egyéni indulói közül. Ha az úszás a nehéz számod, de szívesen bicajoznál és futnál, akkor ketten is megcsinálhatjátok a versenyt!

Az úszást a csodálatos Bánki-tóban teljesítheted.

Az MTB pálya minden szépséget és nehézséget megmutat, ami a terepkerékpár sporthoz tartozik. Ennek ellenére a pálya összértékelése "közepesen nehéz", jellemzően inkább gyors és lendületes.

A terepfutás pedig látványos és élményekkel teli pályán vezet, kevés szinttel, de annál több nehézséggel a talajt és a lendületes nyomvonalat illetően.

A gyerek pályák is hasonló terepen vezetnek, de lényegesen rövidebbek és könnyebbek.

A verseny kiírásából

A versenyt 4. éve rendezzük meg. Célunk és küldetésünk Magyarországon a Tereptriatlon és a Terepduatlon sportágak népszerűsítése és megismertetése azokkal, akiknek a kaland, a küzdelem és a kihívás nem csak szavak, hanem tettek és élmények.X2S, Terepfesztivál

Összhangban a természettel! „Terepsport, mert mi így szeretjük!”

A verseny fővédnöke: Ivanics András Bánk polgármestere,

Partner/ Támogató: Bánk SE./ Mentsük meg Bánkot Alapítvány / II. Rákóczi Ferenc Horgászegyesület / Ipoly Erdő Zrt.

 

Forrás: terepfesztival.hu 

bank terepfesztival 2016 940x100

 

Utoljára frissítve: kedd, 01 március 2016 21:28

Média

Mi is az a tereptriatlon?

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk

 

A figyelmedbe ajánljuk...