Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. április 18. Csütörtök  Ma Andrea és Ilma napja van.  

Cyclocross OB - időtlen avagy idétlen állapotok...

  • Állapot: Archív

cyclocross, OB, kerékpár, bajnokságA magyar szakági vezetés sporttörténelmet írt ma, ugyanis valószínűtlen, hogy a világ egyéb más szegleteiben két egymást követő évben megrendezték volna már ugyanazon szezon nemzeti bajnokságát. Nálunk a cyclocross immár kivétel. Ugye milyen értelmesen hangzik?

09 jan. 2011 Hozzászólás: Hozzászólás
(0 szavazat)
 

 

Hosszú, és kívülállók számára úgyis értelmezhetetlen lenne az a történet (aki kíváncsi, böngésszen a kapcsolódó anyagok között), ami odáig vezetett, hogy 2011. január 9-én, Mosonmagyaróváron egy év utáni ismét átadták Buruczki Szilárdnak a 2010-es bajnoki trikót.

A hazai szakági vezetőknek újabb briliáns húzással sikerült kiteljesíteni az önmaguk ellen folytatott lejárató kampányt. Tegyük hozzá, köszönjük, hetek óta gurgulázva röhögünk az újabb és újabb híreken.

Maga a bajnok is nevetve mesélte telefonon, hogy hirtelen azt hitte, időutazáson vesz részt, amikor a dobogóra kiszólították, mint 2010 magyar cyclocross bajnokát. Ezek után ismét felhúzták Szilárdra a 2010-es bajnoki mezt.

Sajnos a kabaréba illő történet forgatókönyvébe kis hiba csúszott, az érmen 2011. szerepelt, de a hivatalos eredménylisták kiadásáig sikerült korrigálni, a táblázaton már a 2010-es dátum olvasható.

A www.terepsport.hu oldal főszerkesztője, koordinátora. A X2S TEAM edzője és versenyzője.

Bemutatkozás duplanyil

Webhely: www.triatlonedzo.hu/

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk