Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. április 17. Szerda  Ma Rudolf és Kiara napja van.  

Kerékpáros hírek – olimpiai pontgyűjtés Kanadában, maraton OB Visegrádon

  • Állapot: Archív

Kerékpáros, olimpia, pontgyűjtés, Kanada, maraton, OB, VisegrádAz elmúlt hétvégén a magyar olimpiai krossz válogatott kanadai, a triálos Hegedűs László franciaországi világkupán állt rajthoz. A maratoni és a Four Cross szakágak hegyikerekesei számára itthon magyar bajnokságot szerveztek.

Az olimpiai számban a kanadai Mount Saint Anne-ban rendeztek világkupát. A magyarok közül a felnőtt mezőnyben Parti András (EuroOne-Cube Pro MTB Team), 47., U23-ban Benkó Barbara (Focus MIG Team) 6., Juhász Zsolt (EuroOne-Cube Pro MTB Team) 11. lett. A válogatott szereplése újabb világranglista-pontokat eredményezett: Parti 21, Benkó 35, míg Juhász 20 pontot gyűjtött.

03 júl. 2011 Hozzászólás: Hozzászólás
(0 szavazat)
 

A közelmúltban Európa-bajnoki ötödik helyet szerző Hegedűs László (Veres Ördögök SE) Val d'Isére-ben, a triálosoknak kiírt, idei második világkupán a 26"-os kategóriában, 53 UCI-ponttal a 23. helyen zárt.

A maraton szakág országos bajnokságára a Pilisben, az Intersport Duna Maraton alkalmával került sor. Az elit felnőtt dobogóra Buruczki Szilárd (Magellan Kőbánya TC), Blazsó Márton (Bike Team Szeged) és Szatmáry András (EuroOne-Cube Pro MTB Team), a nőire Dósa Eszter (Vitalitás SE), Módos Gabriella (Merida Maraton Team-CST) és Poór Brigitta (X2S-Kona Team) állhatott fel. További bajnokok: master 1-ben Albert Katalin és Horváth Csaba (mindkettő KTM-Erste Leasing), master 2-ben Dr. Cseh Veronika (KTM-Erste Leasing) és Egei Tamás (Trek SE), master 3-ban Dr. Simonyi Ákos (Cube-Csömör), U19-ben Bódán Zsófia (Ózdi KE) és Szalontay Bence (Merida Maraton Team-CST), U17-ben Brogli Réka (X2S Kona Team) és Bányai Dominik (PCCC) lettek.

A Four Cross (4X) magyar bajnoki helyezésekért Magyarszéken versenyeztek. A felnőtteknél Prájczer Péter (KTM - Erste Leasing) megvédte bajnoki címét, Papp Norbert (TOP Cycles TPC SE) második, Tarr Tamás (Magyarszék SE) harmadik lett; a nőknél egyedüli indulóként Veres Boglárka (2GP Limit Team), az open kategóriában Prischetzky Milán állhatott a dobogó legfelső fokára.

A www.terepsport.hu oldal főszerkesztője, koordinátora. A X2S TEAM edzője és versenyzője.

Bemutatkozás duplanyil

Webhely: www.triatlonedzo.hu/

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk