Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. június 14. Péntek  Ma Vazul és Herta napja van.  

Befedték a margitszigeti 50 méteres medencét

  • Állapot: Archív

2013. január 25., péntek, 14:09
Szerző: MTI

Sátortetővel fedték be a margitszigeti Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda 50 méteres medencéjét, így most már a létesítmény valamennyi medencéje fedett a téli időszakban.&#1

...
25 jan. 2013 Hozzászólás: Hozzászólás
(0 szavazat)
 

2013. január 25., péntek, 14:09
Szerző: MTI

Sátortetővel fedték be a margitszigeti Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda 50 méteres medencéjét, így most már a létesítmény valamennyi medencéje fedett a téli időszakban.

Dala Tamás, a Nemzeti Úszó és Vízilabda Olimpiai Központ vezetője elmondta, hogy a beruházásnak köszönhetően évente 3-6 millió forint takarítható meg.

"Az ezer négyzetméter felületű medence vize 26 fokos, a téli hónapokban nagyban megkönnyíti a hőmérséklet tartását a sátor, és természetesen a fűtésszámla is jóval alacsonyabb lesz a korábbinál" -  idézte a Nemzeti Sportközpontok (NSK) pénteki közleménye Dalát, aki hozzátette, hogy a tető az időjárástól függően november közepétől március közepéig áll majd az 50 méteres medence felett.

Az uszodafejlesztések ezután is folytatódnak, ugyanis az NSK már korábban döntött arról, hogy idén megújulnak a legnagyobb budapesti sportuszodák.

Bővebben... https://hvg.hu/sport/20130125_Befedtek_a_margitszigeti_50_meteres_meden#rss

A www.terepsport.hu oldal főszerkesztője, koordinátora. A X2S TEAM edzője és versenyzője.

Bemutatkozás duplanyil

Webhely: www.triatlonedzo.hu/

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk