Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
×

Figyelmeztetés

JFolder: :fájlok: Az elérési út nem mappa. Elérési út: /home/terepspo/public_html/images/gal/xterraauron2008
×

Megjegyzés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/gal/xterraauron2008

Lebrun újabb világkupa győzelme

  • Állapot: Archív
ImageNicolas "Nico" Lebrun újabb győzelemmel kápráztatta el az XTERRA Világkupa sorozat európai állámásainak közönségét. Ezúttal hazájában, Franciaországban. Legnagyobb ellenfele, az idén is nagyon jó erőben lévő 3-szoros világbajnok Conrad Stoltz volt.
09 júl. 2008 Hozzászólás: Hozzászólás
(0 szavazat)
 


A festői szépségű alpesi faluban (Auron) megrendezett versenyen az úszást olyan kicsi tóban rendezték, hogy az 1000 m-t is csak 3 körből lehetett teljesíteni. Lebrunnak ez hazai terep, hiszen alig 2 órányira lakik a versenyközponttól. Conrad mellett egy nagy visszatérő is a rajtvonalhoz állt: a sérüléseiből felépülő Sylvian Dodet, aki évekkel ezelőtt döbbentette meg a multisport versenyek közönségét, majd egy országúti esés utáni felépülés évekig tartott.

A női mezőny is nagyon erős volt, az összes európai ász megjelent - Erdélyi Eszter és Sybille Matter kivételével. Az úszást Carina Wasle teljesítette elsőként - aki az idei évben fantasztikus formában van -, dacára a hatalmas, de rövid viharnak, ami a vízben érte a versenyzőket. Mivel a pálya nagyon technikás, sziklás volt, sok meredek lejtővel, ezért Renate Bucher érezte igazán elemében magát, megszerezve a győzelmet.

A férfi mezőnyben az úszás után (ami még mindig nagyon gyenge száma Lebrunnak) a francia ász átvette a vezetést és hiába Conrad minden technikai tudása a lejtőkön, a kitett, meredek emelkedőkön a nagy termet megakadályozta, hogy átvegye a vazetést. A futáés szintén a francia versenyzőnek kedvezett. Utánuk is hatalmas csata dúlt, ahol percenként változott a sorrend. Végül a célegyenesben a fiatal, de okosan versenyző német Felix Schumann megelőzte a többieket.

Férfiak
Nicolas Lebrun (FRA)
Conrad Stoltz (RSA)
Felix Schumann (GER)

Nők
Renate Bucher (SUI)
Anna Baylis-Scheiderbauer (GER)
Carina Wasle (AUT)

2007-es videó (az interjúk fantasztikus monti és terep felvételekkel)

Warning: No images in specified directory. Please check the directoy!

Debug: specified directory - https://www.terepsport.hu/images/gal/xterraauron2008

A www.terepsport.hu oldal főszerkesztője, koordinátora. A X2S TEAM edzője és versenyzője.

Bemutatkozás duplanyil

Webhely: www.triatlonedzo.hu/

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk