Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. április 17. Szerda  Ma Rudolf és Kiara napja van.  

Londoni olimpia - Hyde Park tavában rendezik a triatlon úszást

  • Állapot: Archív

London, olimpia, Hyde Park, triatlon, úszásA Hyde Park tavában, a Serpentine-ban lesz a 2012-es londoni olimpia triatlon versenyének úszó száma. Ez azzal dőlt el, hogy a helyi hatóságok engedélyt adtak egy 3000 férőhelyes lelátó és egy ponton ideiglenes megépítésére. A tavon rendezik majd az ötkarikás játékok nyíltvízi úszóversenyeit is.

07 febr. 2011 Hozzászólás: Hozzászólás
(0 szavazat)
 

 

A triatlonisták a tóban egy 1500 méteres kört úsznak majd, és a futást is a tó körül teljesítik, négy körben. A 10 km-es nyíltvizi úszás során az úszóknak 6 darab 1,67km-es kört kell majd teljesíteniük a tóban. A Hyde Parkban zajló úszóeseményeket a park különböző pontjairól jegy nélkül is meg lehet majd nézni.

A napokban az is eldőlt, hogy a holland Heineken lesz a 2012-es londoni olimpia hivatalos söre. A csütörtök esti megállapodás értelmében az amszterdami italmárkának kizárólagos joga lesz sört árulni azokon a hivatalos ötkarikás helyszíneken, ahol engedélyezett lesz az alkoholfogyasztás. A szervezők először egy angol sörgyártóval tárgyaltak, de miután nem sikerült megállapodni, a Heineken lett a befutó. Paul Deighton, a szervezőbizottság főigazgatója azt mondta: ezzel a szerződéssel már 670 millió fontra nőtt a szponzoroktól befolyó összeg, s ez már eléri az eredetileg célként kitűzött 650-700 milliós tervet.

Forrás: www.mob.hu

 

 

A www.terepsport.hu oldal főszerkesztője, koordinátora. A X2S TEAM edzője és versenyzője.

Bemutatkozás duplanyil

Webhely: www.triatlonedzo.hu/

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk