Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

A verseny nem a rajtvonalnál kezdődik

Az újév, amit január elsején elkezdtünk, már lassan a régi lesz. Ennek sajátossága, az is, hogy az akkori fogadalmak már lassan kezdenek a feledés ködös, homályába veszni.

Most kell megrázni, megemberelni magát az embernek, ki fogadalmat tett magának, világnak és azt a lendületet tovább vinni. Kinek-kinek akaraterő függvényében új lendületet adni, van, akinek csak lendületben tartani, az Önmagában rejlő erőt, kitartást.

Most kell tenni azért, amit akkor azon a fátyolos éjszakán, vagy már azon a karcos reggelen tettünk.  Miszerint leadok a testtömegemből, felkapok egy kis izmot. Tónusosabbá teszem a sziluettemet, meg reformizálom az életmódomat, beiktatom a mozgás a mindennapjaimba… és így tovább a tovatűnő végtelen felé, az ígéretföldjére.

18 febr. 2015 Hozzászólás: Hozzászólás  
X2S TEAM és a Spartan Race X2S TEAM és a Spartan Race

A rossz hír, hogy oda, az ígéretföldjére nem jár tömegközlekedés. Olyan üzemanyagot sem lehet tankolni, ami csak úgy tett nélkül elvinné oda, a nagy óhajtó mondatosokat.

Azért a hőn vágyott eredményért, MOST kell letenni a verejték, néha könnycseppeket!

Ha esetleg a kalandor, azt fogadta meg, hogy nyárra, a fürdőzés csodálatosan pucér valóságába, Ő olyan, számára tökéletes badit villant, amivel meg van elégedve. Na, akkor, ezt bizony folyamatában kell kezelni és az életmódot, olyan mederbe terelni, ami fenntartható, kivitelezhető hosszú távon. Ehhez, rengeteg elsőre sanyargató intézkedést kell megtenni. Azonban ezek csak elsőre lesznek nehéznek tűnő intézkedések.

A legtöbbje, kibírja a mindennapok nehézségeit és át megy jó szokássá. Hisz, ha a rossz szokásokat oly könnyedén fel tudjuk venni, akkor vajon mi baj lehet a jó szokásokkal. Sokszor meg sincs kellő alapossággal tervezve a célhoz vezető, változásokat rejtő út. Sem a gyakorlatban előforduló nehézségekre nincs felkészülve az egyén. Csak a fogadalom nem elég! Fontos számolni a veszélyt jelentő, az utat elbarikádozó tényezőkkel.

A lebeszélőkkel, akik a saját alkalmatlanságukat szeretnék bennünk is látni. Ne engedjünk ezeknek a hangulat csempészeknek, kik elveszik az élűnket, mellyel szeljük a feladatokat.

Ahogy telnek a napok, hetek az újévből, nekünk is úgy kell könnyebbnek éreznünk a vállalt célok valós feladatait. Eltelt, már több mint 21 nap, tehát, már át kellet, hogy menjen szokássá a napi torna, heti jóga, bármi olyan, ami közel áll a habitusunkhoz, amit el tudunk képzelni hobbinak, jó szokásnak.  Párosítsunk jó érzést, jó hangulatot bizonyos illatokhoz, ízekhez. Például, ha bemelegítéshez bekrémezem magam Boróka krémmel, akkor ahhoz az illathoz a sport, a dinamizmus, a lendületet társítom. Vagy keverek magamnak egy Iso Teát és az íze előhozza a kitartást, erőt, robbanékonyságot belőlem.

Fogadjuk el, hogy eleinte nem könnyű, de ha kipróbáljuk, akkor beláthatjuk, hogy csak a kezdetben rossz, aztán nagyon jó lesz!

Tegyél minden nap a céljaid eléréséért, és meglátod, a fogadalmad betartod!

Ahol a tett, ott az akarat!

Sok sikert a folytatáshoz

Szabó Tamás, Életfa Mozgás Csapata

Utoljára frissítve: szerda, 18 február 2015 18:43

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk