Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. április 28. Vasárnap  Ma Valéria és Nimród napja van.  

Csere és Virág-Erdélyi a Generali Night Run győztesei Kiemelt

  • Állapot: Aktuális

Négyezerötszázan húztak futócipőt a Generali Night Run Budapest futóversenyen! Az éjszakába nyúló eseményen a futók három távon állhattak rajthoz. A délutáni gyerekfutamok után 6, 9 és 21 kilométeren indulhattak a futás szerelmesei a kivilágított fővárosban. A futam különlegessége volt, hogy két olimpikon atléta is indult és végül győztesként szakították át a célszalagot. Virág-Erdélyi Zsófia és Csere Gáspár az éjszakai rajt ellenére is kiváló idővel értek célba.

02 aug. 2020 Hozzászólás: Hozzászólás  
Csere és Virág-Erdélyi a Generali Night Run győztesei Foto: Sportbánya

A félmaratoni távot két ismert magyar hosszútávfutó, riói olimpikon, Virág-Erdélyi Zsófia és Csere Gáspár nyerték. Abszolút elsőként Csere 1 óra 7 perc, 13 másodperc, Virág-Erdélyi az abszolút 10. helyen, nők között elsőként 1 óra 19 perc, 47 alatt értek célba.

A cikk folytatódik a hirdetés után...

A futóversenyre 100 orvos és ápoló kapott ingyenes indulási jogot, ezenkívül az idén 150 éves Magyar Tűzoltóság 150 tagja is ott volt a rajtzónában, többen bevetési felszerelésben teljesítették valamelyik távot. A szervezők tájékoztatása szerint az éjszakai futáson részt vett Erdei Zsolt, profi ökölvívó világbajnokunk, dr. Zacher Gábor, az ország legismertebb toxikológusa, és Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

A névadó Generali idei sporteseményeinek fókuszában a "The Human Safety Net" nevű kezdeményezés áll, amellyel a koraszülött babáknak és családjaiknak nyújtanak segítséget. Ennek része egyebek mellett a korszerűsítés, eszközadományozás, a szülőtámogatás fejlesztése és a prevenció.

A 7. alkalommal megrendezett Generali Night Run Budapest egyik újdonsága a ’bulifutam’ volt, amelyen jelmezben indulhattak a futók, de volt fejlámpás futam is a kivilágított fővárosban. 

Virág-Erdélyi a második gyermeke születése után ismét az olimpiai indulást tervezi, felkészülésében fontos szerepet játszanak a közösségi és utcai futóversenyek.

Generali Night Run Budapest eredmények >>>

Forrás: Sportbánya | terepsport.hu 

Utoljára frissítve: vasárnap, 02 augusztus 2020 17:10

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk