Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Magyar triatlon sikerek Új-Zélandon

  • Állapot: Aktuális

Kuttor-Bragmayer Zsanett remek versenyzéssel az 5. helyen végzett az új-zélandi Napierben rendezett triatlon világkupa-viadalon, a magyar vegyes váltó a hatodik helyen végzett.

28 febr. 2024 Hozzászólás: Hozzászólás  
Magyar triatlon sikerek Új-Zélandon Foto: ITU

A nemzetközi szövetség honlapja szerint Kuttor-Bragmayer 57:14 perc alatt teljesítette a 750 méter úszásból, 20 kilométer kerékpározásból és 5 kilométer futásból álló távot.

A győzelmet az ausztrál Sophie Linn szerezte meg 56:35 perccel, míg Kovács Zsófia 59:49-cel 30. lett.

A férfiaknál – akiknél szintén ausztrál siker született Callum McClusky (49:41 p) révén – Dobi Gergő 17.-ként zárt 50:26 perccel, míg Faldum Gábort kizárták.

A verseny eredményközlő oldala szerint a Faldum Gábor, Kuttor-Bragmayer Zsanett, Dobi Gergő, Kropkó Márta összetételű egység 1:15:12 óra alatt teljesítette a fejenként 300 méter úszásból, 5 kilométer kerékpározásból és 2,1 kilométer futásból álló távot a nyolc csapatot felvonultató mezőnyben.

A viadalt az ausztrálok nyerték meg, másodikként a portugálok, harmadikként az olaszok zártak.

Az olimpiai kvalifikációs rangsorban ezzel az eredménnyel a mieink egy helyet előreléptek, és a 12. pozíciót foglalják el. Két hét múlva, az Abu-Dzabiban sorra kerülő vb-versenyen további pontok gyűjthetők, és azt követően derül majd ki, hogy mely váltók szereztek kvótát Párizsra, s melyek azok, amelyeknek a májusban sorra kerülő mexikói olimpiai kvalifikációs váltóversenyen lesz még lehetőségük megszerezni az indulási jogot.

A rangsor első három helyén álló brit, német és francia csapat már biztosan olimpiai résztvevő. A lista március 25-i állása szerint további hat váltó jut kvótához.

Forrás: nemzetisport.hu 

 

Utoljára frissítve: kedd, 12 március 2024 12:06

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk