Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. április 18. Csütörtök  Ma Andrea és Ilma napja van.  

Jeep Grand Cherokee tesztvezetés és tereptriatlon világbajnokság

  • Állapot: Archív
A X2S CUBE TEAM tagjai az ITU tereptriatlon VB-n való részvételhez külön feladatot is kapnak: a Jeep Grand Cherokee 3.0 V6 CRD terepjárókat (SUV) kell tesztelniük különböző terep, terhelés és időjárási viszonyok mellett.

A terepjárókat részben laikusok (sportolók, akiknek az autózáshoz kevés köze van), részben szakemberek tesztelik. A szakmai oldalt a X2S CUBE TEAM versenyzője, a Driving Experience egyik vezető instruktora képviseli, ő mutatja be az autókat a versenyzőknek, segíti a teszteket - emellett pedig részt vesz a sportolók világbajnoki felkészülésének megkönnyítésében.

13 aug. 2014 Hozzászólás: Hozzászólás  

 

A teszt stáb tagjai részben együtt utaznak a VB helyszínre, a többiek külön érkeznek. A német kisváros Zittau környékén és a verseny pálya mellett a járműveknek lesz lehetőségük terepen is próbát tenni, hiszen részben a média stáb szállítását is elvégzik, hogy a magyar csapatról és a versenyről minél színesebb felvételek készülhessenek.

Érdekes és különleges feladatnak ígérkezik Boronkay Péter tesztje, aki a paratriatlon kategóriában már több alkalommal állt világbajnoki dobogón. Péter önmagát "félkarú Rabló"-nak nevezi, emiatt speciális protézisselkerékpározik. A nehézségek ellenére többszörös "Hegyek Királya" cím birtokosa, amely címet csak kevesebb, minit 50 magyar sportoló viseli, köztük Péter az egyetlen parasportoló!

Részletek és JEEP információk

jeep-grand-cherokee-tereptriatlon-vb-2014-presentation

A versenyről és a magyar csapatról folyamatosan tájékoztatjuk a terepsport.hu olvasóit a weboldalon és a Facebook oldalon.

  JEEP | Driving Experience

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk