Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. április 17. Szerda  Ma Rudolf és Kiara napja van.  

Parti András az Euro One-Cube versenyzője 2011-ben

  • Állapot: Archív
Parti, Euro, Cube, mtb, kerékpár, olimpia, maraton, UCIA 28 éves Parti András, a 2010-es Maraton- és az Olimpiai Krossz mountainbike versenyszám magyar bajnoka, valamint a mountainbike 2008-as Pekingi olimpia magyar képviselője, egy éves szerződést írt alá az idei év elején megalakult, EuroOne-Cube Pro MTB Team-hez. Az EuroOne-Cube Pro MTB Team az Európai Kerékpár Szövetég, az UCI által bejegyzett -Magyarország első és egyetlen profi - hegyi kerékpáros egyesülete.
01 dec. 2010 Hozzászólás: Hozzászólás
(0 szavazat)
 
 

„András kivételes tehetség, a magyar kerékpársport kiemelkedő alakja. A lehető legtöbbet megtesszük azért, hogy minden lehetőséget biztosítsunk számára a töretlen fejlődéshez. Bízunk benne, hogy sikeresen együtt tud majd dolgozni a csapat fiatal tagjaival is, akik rengeteget tanulhatnak tőle. Rendkívül erős csapattá fejlődtünk a bemutatkozó első évünk végére, ezt jelzi a csapatok világranglistáján elfoglalt 42. helyezésünk, amire nagyon büszkék vagyunk. András választása is bizonyítja a tényt, ennél a csapatnál az áldozatos munka és az alázat meghozza sikerét."- mondta Nánási Sándor az EuroOne Számítástechnikai Zrt., vezérigazgatója.

Parti András a jelenkori magyar hegyi kerékpározás legnagyobb ígérete. Ötszörös „Olimpiai Krossz" magyar bajnok (2005,2006,2007,2008,2010), négyszeres maraton bajnok (2005,2006,2008,2010), 2008-ban egyedüli magyar kerékpárosként a 23. helyezést érte el a Pekingi Olimpián az olimpiai krossz versenyszámban. Jelenleg az egyéni világranglista 88. helyén áll. Az előző szezonban még a német SRM Stevens csapatnál szereplő magyar tehetség elmondta, óriási lehetőségnek érzi, hogy magyar profi csapat tagjaként küzdhet az olimpiai kvóta megszerzése érdekében.

„Az Euro One Cube-nál megtaláltam azt a csapatot, ahol mindenben partnerekre találtam, akik segíteni fognak, hogy fejlődjek és ki tudjam hozni magamból a maximumot, arról nem is beszélve, hogy nagyban megkönnyíti az életemet, hogy ismét hazai csapat tagja vagyok, ami ráadásul az UCI (Nemzetközi Kerékpár Szövetség) által bejegyzett profi klub. Nagy szó ez, hogy Magyarországon létre tudott jönni egy ilyen magas minősítésű profi mountain bike csapat. Fontosnak tartom azt is, hogy kizárólag hazai vállalatok szponzorálják, akik kedvelik a kerékpár sportot és elkötelezett hívei is egyben. Ez nagy megnyugvást jelent számomra, mert így kiegyensúlyozott körülmények között készülhetek a versenyekre.A csapat ambiciózus tervei számomra is új motivációt adnak. Még jó néhány év áll előttem az élsportban és bízom benne, hogy az EuroOne-Cube csapatnál még tovább tudok fejlődni, és olyan eredményeket érek el amelyekkel én is és a szponzorok is elégedettek lesznek. Bízom abban is, hogy a csapat és az én eredményességem sok fiatallal kedvelteti meg ezt a remek, embert próbáló sportágat. Csapattársaim közül, Bogár Gábortól még én magam is sokat tanulhatok és nagy öröm számomra az Ő csapatában versenyezni." – nyilatkozta András, a hivatalos sajtótájékoztatón.

Parti András, a VBT Sport Kft. által menedzselt, az UCI szerint hivatalosan bejegyzett első magyar profi MTB csapathoz igazolt. A 19-20 éves fiatalokból (Juhász Zsolt, Szatmáry András, Csielka Márk) és a sokszoros nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkező 36 éves Bogár Gáborból megalakult csapat összetétele remekül jelképezi az ifjú ambíció és a tapasztalat együttműködésének tökéletes szimbiózisát. Parti Andrással kiegészülve igazán erős csapat állt össze, akik minden bizonnyal nemzetközi szinten is megmutatják, Magyarország a hegyi kerékpározásban is felzárkózott a világ élmezőnyéhez.

Forrás: bringahirado.hu

A www.terepsport.hu oldal főszerkesztője, koordinátora. A X2S TEAM edzője és versenyzője.

Bemutatkozás duplanyil

Webhely: www.triatlonedzo.hu/

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk