Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. április 18. Csütörtök  Ma Andrea és Ilma napja van.  

Magyar sikerek Firenzében - Molnár és Kálovics maratonja

  • Állapot: Archív
siker, Firenze, Molnár, Kálovics, maraton, atlétika, futásVasárnap Firenzében sem volt 3-4 foknál több, ráadásul egész nap zuhogott az eső. De a mostohára fordult időjárás sem akadályozta meg Molnár Barbarát abban, hogy a hagyományos maratoni versenyen ígéretes egyéni rekordot fusson. Kálovics Anikó erősen kezdett és sérülése ellenére 3 órán belül teljesítette a távot.
29 nov. 2010 Hozzászólás: Hozzászólás
(0 szavazat)
 
 

"Keményen készültem erre a lehetőségre - mondta a versenyt követően a MAC-Népstadion atlétája.

Szombaton még ragyogó idő volt Firenzében, ez is növelte elszántságomat, hiszen azzal a konkrét céllal érkeztem ide, hogy mindenképpen javítok az eddigi legjobb időeredményemen. "

. Ami végül is sikerült, bár a kedvezőtlen időjárásban elért 2:47:10 órás, új egyéni csúcsa kedvezőbb körülmények között sokkal jobb is lehetett volna.

" Az előzetesen várt tíz fok körüli hőmérséklet ideális feltételeket sejtetett, ám vasárnap reggelre téliesre fordult idő. Természetesen a négy és félezer indulót ez nem zavarta, csak sokkal nehezebb feltételek mellett kellett megpróbálnunk teljesíteni a távot. Úgy gondolom, jobb időjárásban két-három perccel rövidebb idő alatt is megtehettem volna a 42195 métert. "

- Ha igaz, teljesen egyedül mindenféle segítség nélkül rajtolt.. A nagy tömegben találkozott magyarokkal is?

"Harminchat kilométer után értem utol Kálovics Anikót, aki három hete is indult egy maratoni versenyen. Feltehetően ez is közrejátszott sérülésében, amely miatt erősen visszaesett, s végül 2:59 óra alatt ért célba."

Forrás: www.mob.hu

A www.terepsport.hu oldal főszerkesztője, koordinátora. A X2S TEAM edzője és versenyzője.

Bemutatkozás duplanyil

Webhely: www.triatlonedzo.hu/

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk