Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x

Kálovics ezüstérmet szerzett Bolzanoban

  • Állapot: Archív
Kálovics AnikóKálovics Anikó a második helyen végzett az olaszországi Bolzanóban rendezett hagyományos szilveszteri utcai futóversenyen. Az észak-olasz városban 34. alkalommal került sor az évzáró viadalra, ezúttal mintegy tízezer résztvevővel.
03 jan. 2009 Hozzászólás: Hozzászólás
(0 szavazat)
 

Rangos olimpiai mezőnyben sikeresen zárta az évet 2008. legjobb női atlétája, Kálovics Anikó. A Zalaszám ZAC távfutója a hagyományos szilveszteri utcai futóversenyen az idei olimpiai bajnok Samitova-Galkina Gulnara (RUS/3000 akadály) mögött a második helyen ért célba ( 5 km/16:07,5) - megelőzve a pekingi 5000 méteres döntőben negyedik Sylvia Kibetet ( KEN) . Az Olaszországban élő Varga Judit a 12. helyezést szerezte meg.
A  BOclassic szilveszteri futás  férfi 10 kilométeres versenyszámát a szintén olimpiai döntős, 5000 méteren bronzérmes  és idei WAF győztes kenyai Edwin Soi  nyerte (28:55,5). Második helyen a brüsszeli mezei Európa bajnok Szergej Lebid (UKR) érkezett célba.
Az ausztriai Puerbachban rendezett hasonló futáson Papp Krisztina 5,1 km megtétele után ugyancsak a dobogó második fokára állhatott fel (16:18).

Eredmények:

férfiak (10 km):
1. Edwin Soi (kenyai) 28:55 perc
2. Szerhij Lebigy (ukrán) 28:59
3. Betona Sahle Warga (etióp) 29:13

nők (5 km):
1. Gulnara Szamitova Galkina (orosz) 15:59 perc
2. KÁLOVICS ANIKÓ 16:07
3. Sylvia Kibet (kenyai) 16:09A www.terepsport.hu oldal főszerkesztője, koordinátora. A X2S TEAM edzője és versenyzője.

Bemutatkozás duplanyil

Webhely: www.triatlonedzo.hu/

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk