Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. április 18. Csütörtök  Ma Andrea és Ilma napja van.  

Kutyatámadás áldozata lett Paula Radcliffe

  • Állapot: Archív

kutyatámadás, áldozat, Paula, Radcliffe, maraton, sérülésKutyatámadás áldozata lett a maratoni futás női világcsúcstartója, Paula Radcliffe. Az eset múlt pénteken történt edzés közben, nem messze a sportlegenda monacói otthonától.

14 jan. 2011 Hozzászólás: Hozzászólás
(0 szavazat)
 

 

Nem ez volt az első ilyen eset Paula Radcliffe eddigi élete során. Történt ugyanis 2008-ban, egy hónappal a pekingi olimpiát megelőzően, hogy a 37 éves angol hosszútávfutót a franciaországi Font Romeuban folytatott edzőtáborozása során megcsípte egy mérges pók. Ettől olyannyira feldagadt a lába, hogy két napig járni sem tudott, továbbá magas lázzal küszködött napokon keresztül.

A mostani szerencsétlenség – a két és fél évvel ezelőttihez hasonlóan – szintén edzés közben történt. A második gyermeke megszületése után a korábbi csúcsforma fokozatos visszaszerzésére törekvő brit versenyző Twitteren adta tudtul a kutyatámadás részleteit.

„A délelőttöm egy részét kórházban töltöttem, mert a mai edzés közben megharapott egy kutya. Már nem olyan vészes, korábban jobban fájt." – adta hírül Paula Radcliffe, majd pedig az olvasók aggódó üzeneteit olvasva a következő üzenettel egészítette ki a korábbi bejegyzést: „Igen, edzés közben történt ez az egész, miután az elszabadult ebet nem tudta megfékezni az idős gazdája."

Radcliffe szóvívője nem sokkal később bejelentette, hogy a világhírű maratonista csupán kisebb sérüléseket szenvedett, ezek valószínűleg nem fogják befolyásolni a későbbi edzésmunkáját.

A maratoni futás női világcsúcstartója számára pedig most tényleg különösen fontos az, hogy elkerüljék a komolyabb sérüléseket, mert az idei esztendőre nagy célok vannak tervbe véve.

Paula Radcliffe az elkövetkezendő hetekben az Egyesült Államokba utazik, hogy ott magaslati edzőtáborban készülve csúcsformába hozza magát az idén augusztusban lebonyolításra kerülő koreai atlétikai világbajnokságra, illetve, hogy az ősz folyamán kvalifikálni tudja magát a londoni ötkarikás játékok maratoni versenyére.

A www.terepsport.hu oldal főszerkesztője, koordinátora. A X2S TEAM edzője és versenyzője.

Bemutatkozás duplanyil

Webhely: www.triatlonedzo.hu/

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk