Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. június 14. Péntek  Ma Vazul és Herta napja van.  

A tiszta víz fogyasztásáért kampányolnak a snowboardosok

  • Állapot: Archív

tiszta, víz, fogyasztás, kampány, snowboard

Bryan Fox és Austin Smith profi snowboardosok tisztában vannak azzal, mekkora hatással vannak a rajongóikra. Ezt a hatalmat szeretnék az energiaital piac ellen fordítani, és így megszületett a Drink Water mozgalom.

A két jóbarát kezdetekben csak a saját deszkáikat díszitette "Drink Water" feliratokkal, majd akkora fantáziát láttak a szlogenben, hogy matricákat és pulóvereket gyártattak le, amiket a témával azonosulni tudó barátaik között osztottak szét.

13 dec. 2011 Hozzászólás: Hozzászólás
(0 szavazat)
 

 

A dolog végül annyira bejött, hogy az elmúlt hónapban már beindítottak egy saját website-ot, kiszélesítették a termékpalettát, és mások számára is megvásárolhatóvá tették.

Annak bizonyításaként, hogy egy nemes célért küzdenek, az összes bevételük 10%-át a water.org szervezetnek ajánlották fel.

"Nagyon szerettünk volna egy olyan dologért pénzt adományozni, amiben ténylegesen hiszünk. A Föld nagyon sok részén elérhetetlen a tiszta víz, ez pedig óriási probléma az emberek számára, ezért mindenképp szeretnénk segíteni a rászorulókon" - nyilatkozta Fox.

A másik cél, amiért létrehozták a mozgalmat, az az, hogy megtörjék az egészségre olyannyira káros energiaitalok uralmát.

"Szeretném leszögezni, hogy nem akarok rágalmazni senkit sem, de az energiaitalok óriási hatással vannak a fiatalokra. Vegyük például Travis Rice-t. Egy csodálatos sportoló, aki rendkívül sokat tesz mind a szellemi mind a fizikai fittségéért: jógázik, egészségesen táplálkozik, hihetetlen sokat edz, de mégis az egyik legkárosabb ital reklámarca (Red Bull). Versenyeket nyer, szupermotivált, rendkívül intelligens ember, csodálatos, amit elért, de felmerül a kérdés: milyen áron? Vajon sikerült volna neki az energiaital gyártóktól kapott pénzek nélkül? Nagyon jó barátom, és tényleg nem szeretnék tiszteletlen lenni vele, de ezek elgondolkodtató dolgok" - tette hozzá Fox.

 

Forrás: extrem.hu | ESPN

A www.terepsport.hu oldal főszerkesztője, koordinátora. A X2S TEAM edzője és versenyzője.

Bemutatkozás duplanyil

Webhely: www.triatlonedzo.hu/

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk