Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
 Run / 118504 Nézetek

Anna Frost terep ultra futó, aki a legnehezebb terepeken, sziklákon és időjárásban érzi otthon magát. Ebben a filmben bemutatja, hogy hogyan lehet szinte mindenhol megtalálni azt a terepet, ami a terepfutás legnagyobb élményeit is közel tudja hozni.

Ez a Salomon CityTrail, a városi terepfutás!

Új megközelítés, új edzésmódszerek, új versenyek. A X2S TEAM már évek óta ennek a szellemében dolgozik, 2013-ban Piliscsabán megrendezte a sportág első hazai versenyét, hacsak nem számítjuk a 2010-ben rendezett Urban Cross elnevezésű városi akadályfutást az Aréna Plaza-ban.

Nézz körül és mindenhol megtalálod az élményt, a kihívást! A Salomon és a X2S TEAM segít ebben!

Kapcsolódó videók

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk