Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. április 18. Csütörtök  Ma Andrea és Ilma napja van.  

MTB sikereink a Közép-Európa Kupában

  • Állapot: Archív

MTB, Közép-Európa, Kupa,  DósaA Central European Cup 3. fordulóján, a szlovákiai Nagypónán Dósa Eszter (Vitalitás SE-Scott-Nutrixxion) próbálgatta a többnapos terhelést és a szombati Kellys Bakonyerdő Maraton után itt is megszerezte az abszolút győzelmet legfőbb lengyel riválisa Katarzina Solus távollétében.

Eszter a Franciaországi Raid VTT Jura S2 besorolású 3 napos versenyre készül, melyen sprint és maraton versenyeken kell az XCO világranglista pontokért küzdeni június első hétvégéjén.

22 máj. 2011 Hozzászólás: Hozzászólás
(0 szavazat)
 

A Juniorok versenyében Fenyvesi Péter (Bringabanda SC -Haibike) a cseh válogatott Kovar Radim mögött a 2. helyet szerezte meg, ami biztató eredmény a jövő heti Offenburgi Világkupa előtt, amelyen az utánpótlás válogatott tagjaként fog részt venni.

A Kamptal Classic és az ebike.hu kupa után a ma elért eredményeiknek köszönhetően mindkét versenyző a kategóriájában átvette a vezetést CEC összetettjében amely a Jelenia Gora Trophy - Maja Wloszczowska Mtb Race nevű C1 besorolású versennyel folytatódik két hét múlva Lengyelországban.

 

A www.terepsport.hu oldal főszerkesztője, koordinátora. A X2S TEAM edzője és versenyzője.

Bemutatkozás duplanyil

Webhely: www.triatlonedzo.hu/

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk